Ulkoilurymä kokoontuu jälleen marraskuussa

Veden liplatusta joen rannalla, pudonneiden oranssien lehtien kahinaa, vasta sataneen pakkaslumen narskuntaa, linnunlaulua keväällä… Hei sinä nuori aikuinen, aikuinen, keski-ikäinen tai seniori! Tervetuloa mukaan Ruukin Samoojien partiohenkiseen ulkoiluryhmään.

Seuraava kokoontuminen on 13. marraskuuta kello 10. Lähtö Kärkiniemen urheilupuiston parkkipaikalta. Ei ennakkoilmoittautumista.

Kuulisimme mielellämme kertomuksia Ruukin Kärkiniemen teollisuushistoriasta sekä Sahanseudun historiasta, tule jakamaan tarinasi kanssamme. Ohjelmassa kiva ulkoiluhetki mukavassa seurassa sekä luonnosta ja omista eväistä nauttimista. Tule sellaisena kuin olet, sinun ei tarvitse osata suunnistaa, omata superkuntoa tai hallita erätaitoja. Aiempaa partiotaustaa ei myöskään tarvitse olla. Ryhmästä saat uusia ystäviä, joiden kanssa seikkaillaan ja nauretaan. Osallistuminen ei sido tai velvoita sinua mihinkään muuhun partiotoimintaan.

Ruukin Samoojien järjestämä, aikuisille suunnattu, partiohenkinen ulkoiluryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa, joka kuukauden ensimmäinen lauantai (poikkeuksena marraskuu). Ulkoilukohde vaihtuu kuukausittain. Tavoitteena on koota yhteen luonnossa liikkujia tai sellaiseksi haluavia. Kiinnostuksen mukaan ryhmä voi toteuttaa myös pieniä yhden tai kahden yön retkiä/vaelluksia. Aikuispartiossa mukana oleminen edellyttää partioon liittymistä. Suomen Partiolaisten jäsenmaksu on noin 60 euroa / vuosi. Toimintaa voi käydä kokeilemassa loppuvuoden 2021 maksutta.

Hyppää rohkeasti mukaan uuden luontoharrastuksen vietäväksi!

Lisätietoja: Elina ”Elli” Niskala, 044 0616 972