Aikuisten ulkoiluryhmä

Tervetuloa ulkoilemaan lauantaina 2. lokakuuta kello 10 alkaen. Lähtö Hietamaan parkkipaikalta. Ei ennakkoilmoittautumista.

Ohjelmassa syksyinen kävelyretki Hietamaan ympäristössä sekä omien eväiden nauttimista nuotion loimussa. Tule sellaisena kuin olet, sinun ei tarvitse osata suunnistaa, omata superkuntoa tai hallita erätaitoja. Aiempaa partiotaustaa ei myöskään tarvitse olla. Osallistuminen ei sido tai velvoita sinua mihinkään muuhun partiotoimintaan. Vietetään kiva ulkoiluhetki yhdessä mukavalla porukalla.

Ruukin Samoojien järjestämä, aikuisille suunnattu, partiohenkinen ulkoiluryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa, joka kuukauden ensimmäinen lauantai (poikkeuksena marraskuu, jolloin kokoontuminen lauantaina 13. marraskuuta). Ulkoilukohde vaihtuu kuukausittain. Tavoitteena on koota yhteen luonnossa liikkujia tai sellaiseksi haluavia. Kiinnostuksen mukaan ryhmä voi toteuttaa myös pieniä yhden tai kahden yön retkiä/vaelluksia. Aikuispartiossa mukana oleminen edellyttää partioon liittymistä. Suomen Partiolaisten jäsenmaksu on noin 60 euroa / vuosi. Toimintaa voi käydä kokeilemassa loppuvuoden 2021 maksutta.

Tule mukaan!

Lisätietoja: Elina ”Elli” Niskala, 044 0616 972