Partiopuuska 3.—4. syyskuuta, katso ohjelma

Ruukin Samoojien partiosyksyn avaa partiopuuska, jota vietetään 3.—4.9.2021. Perjantaina 3. syyskuuta on luvassa nuotiokahvia ja pientä talkoilua partiosta kiinnostuneille aikuisille lippukunnan partiokämpällä. Lauantaina 4. syyskuuta on kaikkien partiolaisten yhteinen päiväretki Siikajoen Paavolan Hangasnevalle. Ennakkotiedoista poiketen kaikkien partiolaisten ja partiosta kiinnostuneiden yhteistä yöretkeä ei järjestetä.

PARTIOPUUSKAN OHJELMA:

Perjantai 3.9. kello 17 alkaen
Partiokipinät partiosta kiinnostuneille aikuisille.

Paikka: Ruukin Samoojien partiokämppä, Tuohimaanperä (ajo-ohje).

Aikuinen, oletko kiinnostunut partiotoiminnasta? Tiedätkö, mitä partio tarjoaa aikuisille? Tiesitkö, että lokakuusta lähtien kokoontuu aikuisten ulkoiluryhmä? Tervetuloa kuulemaan lisää ja tutustumaan Ruukin Samoojien toimintaan.

Ohjelmassa rentoa jutustelua nuotion äärellä sekä pientä talkoilua. Pukeudu käytännönläheisesti ja säänmukaisesti sellaisiin vaatteisiin, joissa menisit marja- tai sieniretkelle ja pieni likaantuminen tai savun haju ei haittaa. Metsässä ja nuotiolla on mielekkäämpää istua ja liikkua, jos varaat mukaan istuinalustan (muovipussikin käy) sekä tasku-/otsalampun (hämärä laskeutuu metsään yllättäen). Ota mukaan myös omat eväät, makkaranpaistomahdollisuus, tarjolla nokipannukahvia. Ei ennakkoilmoittautumista.

Ehkä partiokipinäsi syttyy ja liityt iloiseen joukkoomme!

Lauantai 4.9. kello 10 —13
Päiväretki Hangasnevalle.

Paikka: Hangasnevan luontopolku. Lähtö kello 10 Vihannintien P-paikalta, Vihannintie 366, 92430 Paavola.

Tervetuloa viettämään mukava retkipäivä Hangasnevalla. Mukaan ovat tervetulleita myös partiolaisten kaverit, huoltajat ja muut partiosta kiinnostuneet. Ohjelmassa luontopolun kiertäminen, yhdessäoloa ja eväiden syöntiä. Pukeudu käytännönläheisesti ja säänmukaisesti sellaisiin vaatteisiin, joissa menisit marja- tai sieniretkelle ja pieni likaantuminen tai savun haju ei haittaa. Nuotiolla on mielekkäämpää istua, jos varaat mukaan istuinalustan. Ota mukaan omat eväät, makkaranpaistomahdollisuus. Ei ennakkoilmoittautumista. Olethan ajoissa paikalla!

___________________________________________________________________________________

Lapseni haluaisi aloittaa partion

Partioryhmien kokoontumisajat ja ryhmien osallistujatilanteen löydät osoitteesta https://ruukinsamoojat.fi/toimintaa/.

Mukaan toimintaamme ja partion jäseneksi ilmoittaudutaan tästä. Ilmoittautumisen jälkeen otamme sinuun yhteyttä. Mikäli ryhmä on täynnä, siirryt jonoon. Nuori partiolainen pääsee jonon ohi, mikäli tuo mukanaan aikuisen ryhmänjohtajaksi mahdollistamaan harrastusta. Aiempaa partiotaustaa tai kokemusta ei vaadita.

(päivitetty 23.8.2021, Tarkennettu partiopuuskan ohjelma ja ryhmien tiedot, otsikko päivitetty)