Kevätkauden päätöstapahtuma ja lupauksenantotilaisuus 3.kesäkuuta kello 16.45-20

Sudenpentujen ja seikkailijoiden kevätkauden päätöstapahtuma ja lupauksenantotilaisuus torstaina 3.6.2021, kello 16.45–20, Hietamaan ympäristössä.

Kokoontuminen kello 16.45. Sudenpennut jaetaan tapahtumassa kolmeen ryhmään ja seikkailijat kahteen ryhmään. Sudenpennut kokoontuvat vauhtimajan kentälle (kuten laumailloissakin) ja seikkailijat kokoontuvat Kesäkioskin viereiselle leikkipaikalle.

Saattajat: Huoltajien on mahdollista päästä haistelemaan partiotunnelmaa ilmoittautumalla jonkun ryhmän saattajaksi Kati Mehtomaalle maanantaihin 31.5. mennessä. Tarve vähintään viidelle saattajalle. Saattajan tehtävänä on kulkea sudenpentujen ja seikkailijoiden mukana, opastaa heidät aina seuraavalle toimintapisteelle sekä pitää yllä reipasta ja iloista mieltä.

Varusteet: Partiohuivi (todella tärkeä!!), säänmukainen vaatetus, juomapullo (täytettynä), eväät sekä niiden syömiseen tarvittavat välineet.

Ohjelma: Illan aikana kierretään viisi erilaista toimintapisteitä, joita ovat jokamiehenoikeudet, ensiapu, melonta (säävaraus), kipinä sekä eväs. Eväsrastilla on mahdollisuus syödä omia eväitä, makkaranpaistoon varataan mahdollisuus (omat eväät mukaan).

Lapset ja nuoret sitoutuvat partion arvoihin antamalla partiolupauksen. Lupaus annetaan joka ikäkaudessa ja sen sanamuoto on kaikille yhteinen. Partioihanteet, joihin lupauksessa sitoudutaan, ovat partioliikkeen arvojen perusta. Partiolupaus on siis lupaus yrittää parhaansa. Joskus voi epäonnistua, mutta sitten yritetään uudestaan tehdä parhaansa. Lupaus ei ole vala.

”Lupaan parhaani mukaan elää maani ja maailman parhaaksi, kasvaa katsomuksessani ja toteuttaa <ikäkauden> ihanteita joka päivä.”

Lupauksenantotilaisuus alkaa n. kello 19.30, FK-radan keskiosassa (lipputangon luona). Pyrimme tekemään tilaisuudesta juhlallisen.

Mikäli koronarajoitukset lieventyvät ennen tapahtumaa, olette kaikki tervetulleita seuraamaan lupauksenantotilaisuutta. Pyydämme teitä levittäytymään radalle siten, että saatte pidettyä turvavälit. Maskin käyttö voimassa olevien suositusten mukaisesti. Kiinnittäkää erityistä huomiota turvaväleihin sekä paikalle saapuessa että paikalta poistuttaessa.

Tapahtuma päättyy noin kello 20.

Partiovasemmalla tapahtumajohtaja
Kati Mehtomaa, 040 962 8941, [email protected]